Hulp bij verlies moeder

Het overlijden van een moeder is een tragische gebeurtenis, waar het hele gezin onder lijdt. Heeft u het gevoel dat u hier nooit overheen kunt komen? Dan is het wellicht een idee om hulp in te schakelen van een professional die u kan begeleiden. Hedera Rouwbegeleiding is gespecialiseerd in het helpen van mensen bij het verlies van moeder, vader of kind in een gezin. Bij ons kunt u individuele begeleiding, gezinsbegeleiding of groepsbegeleiding volgen dat u kan helpen bij de verwerking van het verlies van uw moeder.

Rouwbegeleiding bij verlies moeder

De rouwbegeleiding praktijk Hedera is er voor u als u het moeilijk heeft met het overlijden van uw moeder of een ander gezinslid of dierbare. Al sinds 2003 begeleiden wij kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele wijze bij het verlies van hun moeder. Naast bijeenkomsten waarin gepraat wordt, hebben wij ook een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Dankzij ons gevarieerde aanbod aan activiteiten en behandelingen is er altijd wel een vorm van rouwverwerking dat bij u en uw gezinsleden past. Daarnaast hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken om wachttijden: u kunt het gehele jaar deelnemen aan onze activiteiten.

Onze werkvormen

Hedera Rouwbegeleiding biedt diverse werkvormen waarin wij u begeleiden bij de verwerking van het verlies van uw moeder. Onze verschillende activiteiten en creatieve werkvormen zijn bijvoorbeeld:

  • Individuele begeleiding, waarin het rouwproces door een aantal één op één sessies inzichtelijk wordt gemaakt. U krijgt hier ook de kans om deel te nemen aan andere aansluitende activiteiten.
  • Gezinsbegeleiding, waarin wordt geïnventariseerd hoe elk gezinslid op eigen wijze kan leren omgaan met het verlies.
  • Groepsbegeleiding, waarin u uw verhaal kunt delen met andere lotgenoten. Wij bieden bijeenkomsten aan zoals: inloopbijeenkomsten, kinder-, jongeren- of volwassen bijeenkomsten of maandelijkse bijeenkomsten. Deze maandelijkse bijeenkomsten lopen uiteen van het kijken van een film met lotgenoten, een muziek bijeenkomst met lotgenoten, een wandeling op de zondagmiddag, het delen van ervaringen met lotgenoten in het lotgenotencafé en diverse themabijeenkomsten.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan hulp bij het verlies van uw moeder? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hedera Rouwbegeleiding, zodat we kunnen kijken wat we voor u en uw gezin kunnen betekenen. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de buttons onderaan deze pagina. Wij zullen dan zo spoedig bij u terugkomen om u verder te helpen.