Verdriet verwerken overlijden

Het overlijden van een dierbare is tragische gebeurtenis. Het kan voorkomen dat u op dit moment het gevoel heeft dat u hier nooit meer overheen kan komen. Gelukkig is het mogelijk om de hulp van een professional in te schakelen. Wilt u graag uw verdriet verwerken na het overlijden van een dierbare? Kies dan voor Rouwbegeleiding Hedera. Wij bieden verschillende soorten begeleiding aan, zoals individuele begeleiding, gezinsbegeleiding of groepsbegeleiding.

Hedera: uw verdriet verwerken na overlijden dierbare

Hedera is er voor u als u het moeilijk heeft met het overlijden van uw dierbare. De praktijk bestaat al sinds 2003 en heeft daardoor veel ervaring met het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele wijze. Hierbij bieden we verschillende activiteiten en creatieve werkvormen aan, te noemen:

  • Individuele begeleiding: Het rouwproces wordt door een aantal één op één sessies inzichtelijk gemaakt. U krijgt hierbij ook de kans om deel te nemen aan andere aansluitende activiteiten.
  • Gezinsbegeleiding: Er wordt hierbij geïnventariseerd hoe ieder gezinslid op eigen wijze kan leren omgaan met het verlies.
  • Groepsbegeleiding: Tijdens onze groepsbegeleiding kunt u uw verhaal delen met andere lotgenoten. Wij bieden bijeenkomsten aan zoals: inloopbijeenkomsten, kinder-, jongeren-, volwassenbijeenkomsten en maandelijkse bijeenkomsten. Deze maandelijkse bijeenkomsten lopen uiteen van het kijken van een film, een muziek bijeenkomst, een wandeling, het delen van ervaringen in het lotgenotencafé tot diverse themabijeenkomsten. Dit alles doet u samen met lotgenoten.

Dankzij ons gevarieerde aanbod aan activiteiten en behandelingen is er altijd wel een vorm van rouwverwerking dat bij u en uw gezinsleden past. Daarnaast hanteren wij geen wachttijden en kunt u het hele jaar deelnemen aan onze activiteiten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende manieren van uwverdriet verwerken na het overlijden van uw dierbare? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de buttons onderaan deze pagina. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om u verder te helpen.