Rouwverwerking

Heeft u een dierbare verloren en bent u op zoek naar hulp bij de verwerking van uw verlies? Maak dan kennis met Rouwbegeleiding Hedera voor gespecialiseerde hulp bij rouwverwerking. In onze praktijk helpen we kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele manier om te gaan met het verlies. Samen zorgen we ervoor dat u of uw kind, sterker uit deze tegenslag komt door middel van passende rouwverwerking.

Soorten rouwverwerking

In onze praktijk voor rouwverwerking van Hedera kunt u kiezen uit individuele-, groeps- of gezinsbegeleiding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende creatieve werkvormen en activiteiten. Doordat wij een flexibel aanbod aan activiteiten hebben, heeft u bij ons geen last van wachttijden. Het is dus het hele jaar mogelijk om aan te sluiten bij de aangeboden activiteiten voor rouwverwerking. Kiest u voor Rouwbegeleiding Hedera? Dan kiest u voor rouwverwerking op maat met professionele begeleiding!

Hedera: voor uw rouwverwerking en meer

Bij Hedera Rouwbegeleiding vinden we het erg belangrijk dat u een inspirerend traject doorloopt dat goed aansluit bij uw unieke levensloop en uw verhaal van rouw en verlies. Tijdens uw traject van rouwverwerking praten we dan ook over diverse onderwerpen, zoals:

  • het leven en de dood;
  • de liefde;
  • het gemis;
  • het goede en kwade; en
  • de radeloosheid.

Onze rouwverwerkingtrajecten hebben een levensbeschouwelijke invalshoek, waarbij we gebruikmaken van zowel verhalende, filosofische, ethische en religieuze bronnen van inspiratie.

Meer informatie over rouwverwerking

Heeft u behoefte aan hulp bij rouwverwerking? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hedera Rouwbegeleiding: bij onze persoonlijke rouwbegeleiding worden uw verwachtingen eerst in een intakegesprek besproken. Klik op een van de onderstaande buttons om contact op te nemen en dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug.