Rouwverwerking Zwolle

Bent u op zoek naar een manier voor uw rouwverwerking in Zwolle? Maak dan eens kennis met Rouwbegeleiding Hedera. Wij helpen kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele manier bij het verlies. Samen zorgen we ervoor dat u, of uw kind, sterker uit deze tegenslag komt. Bij Hedera kunt u kiezen uit individuele-, groeps- of gezinsbegeleiding. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende creatieve werkvormen en activiteiten. Doordat wij een flexibel aanbod aan activiteiten hebben, hanteren wij geen wachttijden. Het is dus het hele jaar mogelijk om aan te sluiten bij de aangeboden activiteiten. Kiest u voor Rouwbegeleiding Hedera? Dan kiest u voor professionele begeleiding op maat!

Hedera: voor uw rouwverwerking in Zwolle en meer

Hedera vindt het erg belangrijk dat u een inspirerend traject doorloopt dat goed aansluit bij uw unieke levensloop en verhaal van rouw en verlies. Tijdens het traject praten we dan ook over verscheidende onderwerpen, zoals: het leven en de dood, het de liefde, het gemis, goed en het kwaad, en de radeloosheid. Ons traject heeft een levensbeschouwelijke invalshoek, waarbij we gebruikmaken vanzwoel verhalende, filosofische, ethische en religieuze bronnen van inspiratie.

Meer informatie

Bij de persoonlijke rouwbegeleiding van Hedera worden uw verwachtingen eerst in een intakegesprek besproken. Dus bent u op zoek naar een manier voor uw rouwverwerking in Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door op de buttons onderaan deze pagina te klikken Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk.