Rouwverwerking Psycholoog

Bent u op zoek naar strong>rouwverwerking onder begeleiding van een Psycholoog? Maak dan vooral kennis met Rouwbegeleiding Hedera. Wij helpen kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele manier bij het verlies. Hedera vindt het erg belangrijk dat u een inspirerend traject doorloopt dat goed aansluit bij uw unieke levensloop en verhaal van rouw en verlies. Tijdens het traject praten we dan ook over verscheidende onderwerpen, zoals: het leven en de dood, het de liefde, het gemis, goed en het kwaad, en de radeloosheid. Ons traject heeft een levensbeschouwelijke invalshoek, waarbij we gebruikmaken vanzwoel verhalende, filosofische, ethische en religieuze bronnen van inspiratie.

Hedera: voor uw rouwverwerking in Zwolle en meer

De praktijk van Hedera bestaat al sinds 2003 en heeft daardoor ruime ervaring op het gebied van het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen op een spirituele en levensbeschouwelijke wijze. Hierbij biedt Hedera verschillende activiteiten en creatieve werkvormen aan, die hieronder worden opgesomd:

  • Individuele begeleiding: Door een aantal één op één sessies wordt uw rouwproces inzichtelijk gemaakt. U kunt hierbij deelnemen aan andere aansluitende activiteiten.
  • Gezinsbegeleiding: Er wordt geïnventariseerd hoe ieder gezinslid op eigen wijze kan leren omgaan met het verlies.
  • Groepsbegeleiding: Deel uw verhaal met andere lotgenoten. Wij bieden verscheidende bijeenkomsten aan.

Ons gevarieerde aanbod aan activiteiten en behandelingen zorgt ervoor dat er altijd wel een vorm van rouwverwerking is dat bij u en uw gezinsleden past. Wij hanteren geen wachttijden, waardoor u het hele jaar aan onze activiteiten kunt deelnemen.

Meer informatie

Bij de persoonlijke rouwbegeleiding van Hedera worden uw verwachtingen eerst in een intakegesprek besproken. Dus bent u op zoek naar een manier voor uw rouwverwerking in Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door op de buttons onderaan deze pagina te klikken Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk.