Rouwverwerking na overlijden kind

Het overlijden van uw kind is een tragische gebeurtenis, waar het hele gezin onder lijdt. Misschien heeft u op dit moment het gevoel dat u hier nooit overheen kunt komen. Gelukkig kunt u de hulp inschakelen van een professional. Wilt u graag hulp bij de rouwverwerking na het overlijden van uw kind? Kies dan voor Rouwbegeleiding Hedera. Wij bieden verschillende soorten begeleiding aan, zoals individuele begeleiding, gezinsbegeleiding of groepsbegeleiding.

Hedera – Rouwverwerking na overlijden kind

Hedera is er voor u als u het moeilijk heeft met het overlijden van uw kind of een andere dierbare. De praktijk bestaat al sinds 2003 en heeft veel ervaring met het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele wijze. Hierbij bieden we verschillende activiteiten en creatieve werkvormen aan zoals:

  • Individuele begeleiding: Hierbij wordt het rouwproces door een aantal één op één sessies inzichtelijk gemaakt en krijgt u ook de kans om deel te nemen aan andere aansluitende activiteiten.
  • Gezinsbegeleiding: Hier wordt geïnventariseerd hoe elk gezinslid op eigen wijze kan leren omgaan met het verlies.
  • Groepsbegeleiding: Tijdens onze groepsbegeleiding kunt u uw verhaal delen met andere lotgenoten. Wij bieden bijeenkomsten aan zoals: inloopbijeenkomsten, kinder-, jongeren- of volwassen bijeenkomsten of maandelijkse bijeenkomsten. Deze maandelijkse bijeenkomsten lopen uiteen van het kijken van een film met lotgenoten, een muziek bijeenkomst met lotgenoten, een wandeling op de zondagmiddag, het delen van ervaringen met lotgenoten in het lotgenotencafé en diverse themabijeenkomsten.

Dankzij ons gevarieerde aanbod aan activiteiten en behandelingen is er altijd wel een vorm van rouwverwerking dat bij u en uw gezinsleden past. Daarnaast hanteren wij geen wachttijden en kunt u het hele jaar deelnemen aan onze activiteiten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende manieren van rouwverwerking na het overlijden van uw kind? Neem dan eens contact met ons op. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de buttons onderaan deze pagina. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om u verder te helpen.