Rouwverwerking Meppel

In een diep dal terecht komen is logisch als u een dierbare bent verloren. Gelukkig kunt u hierbij de hulp inschakelen van een professional. Wilt u ook graag hulp bij uw rouwverwerking in Meppel? Maak dan eens kennis met Rouwbegeleiding Hedera. Wij helpen kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele manier bij het verlies. Wij zorgen er samen met u voor dat u sterker uit deze tegenslag komt. U heeft bij ons de keuze uit individuele-, groeps- of gezinsbegeleiding. Hierbij maken we gebruik van verschillende creatieve werkvormen en activiteiten. Wij hebben een flexibel aanbod aan activiteiten, hierdoor hanteren wij geen wachttijden: u kunt dus het hele jaar door aansluiten. Kiest u voor Rouwbegeleiding Hedera? Dan kiest u voor professionele begeleiding op maat!

Hedera: voor uw Rouwverwerking in of nabij Meppel

Sinds ons ontstaan in 2003, vinden wij het al belangrijk dat u een inspirerend traject doorloopt dat goed aansluit bij uw unieke levensloop en verhaal van rouw en verlies. Tijdens dit traject praten we dan ook over het leven en de dood, de liefde, goed en het kwaad, het gemis en de radeloosheid. Het traject bij Hedera heeft een levensbeschouwelijke invalshoek. Ze maken gebruik van zwoel verhalende, filosofische, religieuze en ethische bronnen van inspiratie.

Neem vrijblijvend contact op!

Als u kiest voor de persoonlijke rouwbegeleiding van Hedera wordt als eerst uw verwachting besproken in een intake-gesprek. Hierbij krijgt u meer uitleg over de diverse activiteiten en creatieve werkvormen. Wilt u ook hulp bij uw rouwverwerking in Meppel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door op de buttons onderaan deze pagina te klikken. U kunt ons natuurlijk ook zelf te bellen of mailen. Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk.