Rouwverwerking Kampen

Het is logisch dat u in een diep dal terecht komt als u een dierbare bent verloren. Gelukkig kunt u tegenwoordig de hulp inschakelen van een professional. Wilt u ook graag hulp bij uw rouwverwerking in Deventer? Kies dan voor Rouwbegeleiding Hedera. Wij helpen kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele manier bij het verlies. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat u sterker uit deze tegenslag komt. Bij ons heeft u de keuze uit individuele-, groeps- of gezinsbegeleiding. Wij maken gebruik van verschillende activiteiten en creatieve werkvormen. Doordat wij een flexibel aanbod aan activiteiten hebben, hanteren wij geen wachttijden. U kunt dus het hele jaar door aansluiten bij de aangeboden activiteiten. Kiest u voor Rouwbegeleiding Hedera? Dan kiest u voor professionele begeleiding op maat!

Hedera: voor uw Rouwverwerking in of nabij Kampen

Hedera bestaat sinds 2003. Wij vinden het belangrijk dat u een inspirerend traject doorloopt dat goed aansluit bij uw unieke levensloop en verhaal van rouw en verlies. Tijdens het traject praten we dan ook over het leven en de dood, goed en het kwaad, de liefde, het gemis en de radeloosheid. Bij ons traject hebben wij dan ook een levensbeschouwelijke invalshoek en maken we zowel gebruik van zwoel verhalende, filosofische, religieuze als ethische bronnen van inspiratie.

Contact opnemen

Als u kiest voor de persoonlijke rouwbegeleiding van Hedera worden uw verwachtingen besproken in een intake-gesprek. Hierbij vertellen we u tevens graag meer over de diverse activiteiten en creatieve werkvormen. Wilt u ook hulp tijdens uw rouwverwerking in Kampen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door op de buttons onderaan deze pagina te klikken. U kunt ons natuurlijk ook zelf te bellen of mailen. Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk.