Rouwverwerking Deventer

Als u een dierbare bent verloren kunt u in een diep dal terechtkomen. Gelukkig kunt u tegenwoordig de hulp inschakelen van een professional. Wilt u ook graag hulp bij uw rouwverwerking in Deventer? Kies dan voor Rouwbegeleiding Hedera. Hier worden kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele manier geholpen met het verlies en zorgen we er samen voor dat u sterker uit deze tegenslag komt. Hierbij kunt u kiezen voor individuele begeleiding, groepsbegeleiding of gezinsbegeleiding. Ook wordt er bij Hedera gebruik gemaakt van verschillende activiteiten en creatieve werkvormen. Als u kiest voor Rouwbegeleiding Hedera, dan kiest u dus voor een professionele begeleiding die voor u op maat gemaakt is.

Over Hedera – Rouwverwerking Deventer

Rouwbegeleiding Hedera werd in 2003 opgericht en biedt diverse activiteiten en creatieve werkvormen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Hier leert u hoe u met verlies en tegenslag om kunt gaan en kunt u ervaringen delen met lotgenoten. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u een inspirerend traject doorloopt dat goed aansluit bij uw unieke levensloop en verhaal van rouw en verlies.

Tijdens dit traject praten we over het leven en de dood, goed en kwaad, liefde, gemis en radeloosheid. Hierbij hebben wij een levensbeschouwelijke invalshoek en maken gebruik van zwoel verhalende, filosifsche, religieuze als ethische bronnen van inspiratie.

Contact opnemen

Als u kiest voor de persoonlijke rouwbegeleiding van Hedera worden uw verwachtingen besproken in een intake-gesprek. Hierbij vertellen we u tevens graag meer over de diverse activiteiten en creatieve werkvormen. Doordat wij een flexibel aanbod aan activiteiten hebben, hanteren wij geen wachttijden. U kunt dus het hele jaar door aansluiten bij de aangeboden activiteiten.

Wilt u ook hulp tijdens uw rouwverwerking in Deventer? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de buttons onderaan deze pagina of door zelf te bellen of mailen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om u verder te helpen.