Rouwverwerking bij kinderen

Het overlijden van een dierbare is een tragische gebeurtenis en we willen het kinderen het liefst besparen. Maar mocht het toch voorkomen, kunt u gelukkig de hulp van een professional inschakelen. Dus wilt u graag hulp bij de rouwverwerking bij kinderen? Maak dan kennis met Rouwbegeleiding Hedera. Wij bieden verschillende soorten begeleiding aan zoals individuele begeleiding, gezinsbegeleiding of groepsbegeleiding.

Hedera: voor hulp bij de rouwverwerking bij kinderen en meer

Wij zijn er voor u en uw kind bij het overlijden van een dierbare. De praktijk van Hedera bestaat al sinds 2003 en heeft daardoor veel ervaring met het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen op een spirituele en levensbeschouwelijke wijze. Hierbij biedt Hedera verschillende activiteiten en creatieve werkvormen aan, die hieronder worden opgesomd:

  • Individuele begeleiding: Door een aantal één op één sessies wordt uw rouwproces inzichtelijk gemaakt. U kunt hierbij deelnemen aan andere aansluitende activiteiten.
  • Groepsbegeleiding: Deel uw verhaal met andere lotgenoten. Wij bieden verscheidende bijeenkomsten aan, zoals: inloopbijeenkomsten, kinder-, jongeren-, volwassenbijeenkomsten en maandelijkse bijeenkomsten. Deze maandelijkse bijeenkomsten lopen uiteen van het kijken van een film, een muziek bijeenkomst, een wandeling, het delen van ervaringen in het lotgenotencafé tot diverse themabijeenkomsten.
  • Gezinsbegeleiding: Er wordt geïnventariseerd hoe ieder gezinslid op eigen wijze kan leren omgaan met het verlies.

Ons gevarieerde aanbod aan activiteiten en behandelingen zorgt ervoor dat er altijd wel een vorm van rouwverwerking is dat bij u en uw gezinsleden past. Wij hanteren geen wachttijden: u kunt dus het hele jaar aan onze activiteiten deelnemen.

Meer informatie

Wilt u graag hulp de rouwverwerking bij kinderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de buttons onderaan deze pagina. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om u verder te helpen.