Rouwbegeleiding Zwolle

Bent u op zoek naar rouwbegeleiding in Zwolle? Kies dan voor Rouwbegeleiding Hedera. Wij helpen kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele manier bij het verlies. Samen zorgen we ervoor dat u, of uw kind, sterker uit deze tegenslag komt. U kunt bij ons kiezen uit individuele-, groeps- of gezinsbegeleiding. Hierbij maken we gebruik van verschillende activiteiten en creatieve werkvormen. Doordat wij een flexibel aanbod aan activiteiten hebben, hanteren wij geen wachttijden. U kunt dus het hele jaar door aansluiten bij de aangeboden activiteiten. Kiest u voor Rouwbegeleiding Hedera? Dan kiest u voor professionele begeleiding op maat!

Hedera: voor uw rouwbegeleiding in Zwolle

Wij vinden het erg belangrijk dat u een inspirerend traject doorloopt dat goed aansluit bij uw unieke levensloop en verhaal van rouw en verlies. Tijdens het traject praten we dan ook over verscheidende onderwerpen, te noemen: het leven en de dood, het goed en het kwaad, de liefde, het gemis en de radeloosheid. Bij ons traject hebben wij een levensbeschouwelijke invalshoek en maken we gebruik van zwoel verhalende, filosofische, religieuze en ethische bronnen van inspiratie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Als u kiest voor de persoonlijke rouwbegeleiding van Hedera worden uw verwachtingen besproken in een intakegesprek. Hierbij vertellen we u graag meer over de diverse activiteiten en creatieve werkvormen. Dus bent u op zoek naar rouwbegeleiding in Zwolle? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door op de buttons onderaan deze pagina te klikken Wij reageren altijd zo spoedig mogelijk.