Het overlijden van een dierbare is een tragische gebeurtenis. Misschien heeft u het gevoel dat u hier nooit meer overheen komt: gelukkig kunt u de hulp van een professional inschakelen. Wilt u graag hulp bij uw rouwverwerking? Maak dan kennis met Rouwbegeleiding Hedera. Wij bieden verschillende soorten begeleiding aan, zoals individuele begeleiding, gezinsbegeleiding of groepsbegeleiding.

Hedera: voor hulp bij uw rouwverwerking

Wij zijn er voor u als u het moeilijk heeft met het overlijden van uw dierbare. De praktijk van Hedera bestaat al sinds 2003 en ze heeft daardoor veel ervaring met het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen op een levensbeschouwelijke en spirituele wijze. Hierbij biedt Hedera verschillende activiteiten en creatieve werkvormen aan, te noemen:

  • Individuele begeleiding: Door een aantal één op één sessies wordt het rouwproces inzichtelijk gemaakt. Hierbij krijgt u de kans om deel te nemen aan andere aansluitende activiteiten.
  • Gezinsbegeleiding: Er wordt geïnventariseerd hoe ieder gezinslid op eigen wijze kan leren omgaan met het verlies.
  • Groepsbegeleiding: U kunt uw verhaal delen met andere lotgenoten. Wij bieden bijeenkomsten aan zoals: inloopbijeenkomsten, kinder-, jongeren-, volwassenbijeenkomsten en maandelijkse bijeenkomsten. Deze maandelijkse bijeenkomsten lopen uiteen van het kijken van een film, een muziek bijeenkomst, een wandeling, het delen van ervaringen in het lotgenotencafé tot diverse themabijeenkomsten.

Dankzij ons gevarieerde aanbod aan activiteiten en behandelingen is er altijd wel een vorm van rouwverwerking dat bij u en uw gezinsleden past. Wij hanteren geen wachttijden, waardoor u het hele jaar aan onze activiteiten kunt deelnemen.

Meer informatie

Wilt u graag hulp bij uw rouwverwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de buttons onderaan deze pagina. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om u verder te helpen.