Rouw en verlies

Bent u op zoek naar begeleiding in rouw en verlies, omdat u een dierbare bent verloren en het gevoel heeft dat u er zelf niet uitkomt? Schakel dan de hulp in van een professional. Hedera Rouwbegeleiding is gespecialiseerd in begeleiding op het gebied van rouw en verlies door middel van individuele begeleiding, gezinsbegeleiding of groepsbegeleiding. Wij zijn er voor u als u het moeilijk heeft met het overlijden van uw dierbare.

Hulp bij rouw en verlies

Onze praktijk in rouwbegeleiding bestaat al sinds 2003. Hierdoor hebben wij bij Hedera Rouwbegeleiding veel ervaring bij het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen bij rouw en verlies. Wij helpen met rouw en verlies op een levensbeschouwelijke en spirituele wijze. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten en behandelingen op het gebied van rouw en verlies, waardoor er altijd wel een vorm van rouwverwerking is dat bij u en uw gezinsleden past. Bij Hedera Rouwbegeleiding hanteren we geen wachttijden, waardoor u het hele jaar aan onze activiteiten voor rouw en verlies kunt deelnemen.

De soorten begeleiding in rouw en verlies

U kunt bij ons terecht voor verschillende werkvormen voor hulp bij rouw en verlies, zoals:

  • Individuele begeleiding: het inzichtelijk maken van uw rouwproces d.m.v. een aantal één op één sessies. Hierbij krijgt u de kans om deel te nemen aan andere aansluitende activiteiten op het gebied van rouw en verlies;
  • Gezinsbegeleiding: Er wordt geïnventariseerd hoe ieder gezinslid op eigen wijze kan leren omgaan met rouw en verlies.
  • Groepsbegeleiding: deel uw verhaal met andere lotgenoten. Wij bieden bijeenkomsten aan zoals: inloopbijeenkomsten, kinder-, jongeren-, volwassenbijeenkomsten en maandelijkse bijeenkomsten. Deze maandelijkse bijeenkomsten lopen uiteen van het kijken van een film, een muziek bijeenkomst, een wandeling, het delen van ervaringen in het lotgenotencafé tot diverse themabijeenkomsten.

Meer informatie over hulp bij rouw en verlies

Heeft u behoefte aan hulp bij rouw en verlies? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Hedera Rouwbegeleiding: dan kijken we graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van rouw en verlies. Neem contact op door gebruik te maken van de buttons onderaan deze pagina. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren om u verder te helpen.